Despre noi

Bine ati venit pe pagina agentiei noastre de recrutare si plasare directa de personal, fara intermediari.

Suntem Firma/Agentie austriaca cu sediul in Salzburg, Austria și ne ocupam cu recrutarea personalului pentru îngrijirea bătrânilor in Austria si Germania, la domiciliu și plasarea personalului la familiile(clienții) noștri contractuali, de peste 17 ani!

Nu suntem intermediari ci lucram direct cu familiile. Astfel Dvs. evitati dubla comisionare, de ex. intermediar romania+firma Austria. De medierea între Dvs și pacienți, familiile acestora, ne ocupam  noi, la fel și de înregistrarea actelor Dvs la instituțiile aferente(Camera de Comert a Austriei, Wko și Sva).

Punctualitatea, in plata venitului si garantarea 100% a acestuia și a asigurărilor(plus pensie din Austria pe lunile lucrate), seriozitatea și transparenta care ne caracterizează ne-au menținut in topul preferințelor Dvs. de peste 17 ani!

Firma noastră este o agentie de mărime medie, cu peste 4.000 locuri de munca oferite in 17 ani de activitate. La noi Dvs. aveti siguranta si continuitate. Lucrati cu profesionisti, nu cu amatori!

Lucrand cu noi, Dvs. veti profita de urmatoarele avantaje:

1.Nu avem comisioane la schimbarea cazului. Primiti gratuit si pe loc un alt caz in cazul decesului pacientului sau incetarii contractului cu acesta.

2. Nu practicam comisionarea ascunsa sub forma de retineri pentru despăgubiri, amenzi etc.

3. Nu va impunem transportatorul insa transportul trebuie corelat cu zilele si orele noastre de schimburi(sosiri-plecari). Acestea se vor stabili telefonic impreuna cu noi.

4. Nu va impunem sa faceți curs de îngrijitor bătrâni cu noi și va acceptam cu orice fel de diploma, calificare sau nivel de experiența atâta timp cât limba germana porneste de la un nivel minim comunicativ, astfel incat Dvs sa puteți învața meseria si sa intelegeti nevoile pacientului, la locul de munca.

5. Bonus. Cazare si masa sunt gratuite, platite suplimentar de clienti si nu se regasesc incluse ca sume in venitul Dvs. sau oferta prezentata, in valoare de 198€/luna.

6. Avand in vedere ca la noi turele sunt de minim 3 luni, nu acceptam pacienti care se trezesc noaptea intrucat Dvs. trebuie sa va odihniti pentru a putea lucra in acesta perioada. Din acelsi motiv nu colaboram cu asistente medicale intrucat cazurile noastre nu sunt dintre cele mai grele si pacientii nostrii nu au nevoie de ingrijire medicala, doar de ingrijire corporala externa.

7. Nu avem cazuri de dementa agresiva.

8. Agentia noastra dispune de material ajutator, avem lifturi de ridicat in dotare pe care le inchiriem clientilor astfel incat Dvs sa nu aveti probleme in cazul unui pacient imobilizat la pat sau la transferul acestuia in scaunul cu rotile in cazul in care greutatea corporala a pacientului nu va permite sa faceti acest lucru fara ajutor.

9. Platile asigurărilor(plus pensia din Austria pe lunile lucrate) și taxei la camera de comerț sunt riguros controlate de noi, astfel incat nu veți avea niciodată datori sau restante la camera de comerț și asigurări plus pensie.

10. Contractele sunt pe perioada nedeterminata. Profitati in acest fel de pensia Austriaca pentru lunile lucrate. Mai multe informatii primiti de la casa de pensii din Romania. Turele sunt de minim 3 luni, maxim cât doriți pentru o maximizare a venitului.

11. Contractele se reziliaza pe baza unui preaviz de 15 zile inaintea unui sfarsit de luna, fara amenzi si despagubiri.

Ne dorim și căutam personal care poate lucra perioade cât mai lungi, minim ture de 3 luni. Nu suntem adepții personalului fluctuant pentru comisionare. Prin urmare avem personal stabil care colaborează cu noi si de peste 11-14 ani și dorim sa oferim atât clienților nostrii vechi și noi cât și vouă, noilor colaboratori, aceiași stabilitate in continuare.

*** Peste 80% din personalul nostru colaboreaza cu noi între 3 și 14 ani! 40% de peste 5 ani si pana la 14 ani! 20% de peste 4 ani, 20% de peste 3 ani, 10% peste 2 ani și doar 10% personal sub 2 ani sau nou!

Dacă v-am trezit interesul, daca va doriți stabilitate si siguranta, daca va doriți ture mai lungi si in Austria sau Germania(Bayern) mai aproape de casa, atunci trimiteti-ne datele Dvs in rubrica de contact sau sunați-ne!

Tel. mob. Au: 0043 650 822 9296

Tel. mob. Ro: 0040 753 035600

O zi frumoasa si semnificativa!

Simona 🙂